Aantal jaarlijkse bezoekers

Aantal succesvolle congressen

Gem. tevredenheid

Oud ITSMF ledenkorting

Voor medewerkers van de bedrijven die in 2016 nog lid waren van ITSMF hebben we dit jaar de mogelijk om met 50% korting lid te worden van NGI-NGN en toegang te hebben tot de SMD 2017.

Gebruik de code itsmfnl2017 tijdens het kiezen van de dagkaart of combikaart inclusief lidmaatschap voor de korting.

Meld je aan

De Service Manager Dag wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers vanuit de Special Interest Group Beheer & Service Management. Doelstelling is om ieder jaar weer een inspirerend programma samen te stellen waar Service Managers en andere stakeholders binnen de IT en Business samen nieuwe ideeën op kunnen doen en kunnen leren van verhalen van anderen. Dit non-commerciële event wordt ieder jaar weer vol passie voorbereid door diverse vrijwilligers die hun sporen hebben verdiend in dit interessante vakgebied. En ieder jaar weer lukt het om enkele honderden vakgenoten een zeer gevarieerd programma voor te schotelen.

Ook dit jaar hebben we weer een inspirerend thema: pop-up! IT afdelingen krijgen steeds meer te maken met diensten die sneller en vluchtiger geleverd moeten worden en onderhevig zijn aan constante veranderingen. Hoe ga je hier mee om? Moet je nou wel documenteren of juist niet? Ga je voor snelheid of kwaliteit? Hoe zorg je er nou voor dat de steeds sneller veranderende business ondersteund kan worden terwijl continuïteit wel gewaarborgd blijft? Onze spreker van dit jaar hebben hier in ieder geval een duidelijke visie op. Bekijk snel het programma en meld je aan! Het aantal kaarten is gelimiteerd.

De keynotes zijn bekend voor 2017

  • Bjorn Kuipers (Nederlands beste scheidrechter): Wendbaar teamwork, snelle beslissingen
  • Mike Orzen (Schrijver van Lean IT: Enabling and Sustaining Your Lean Enterprise.)
  • Paul Bessems (CEO Weconet): Blockchains als disruptor
  • Rini van Solingen (Prowareness/TU Delft): De responsive enterprise

De overige sprekers zijn ook bijna bekend, zie het programma voor de laatste updates.

SMD 2017

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Mediapartners 2017

ngi-zwartwitdownloadvhplitadownload-1aslbisl