Organisatie

Home/Organisatie

Organisatie Service Manager Dag

De Service Manager Dag wordt georganiseerd namens het KNVI afdeling Beheer & Service Management. Het KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging voor informatie- en IT-professionals. Het is een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van vakkennis en het verbreden van je professionele netwerk.

Het organisatieteam dat zich al meerdere jaren – vrijwillig – voor de Service Manager Dag inzet bestaat uit de volgende personen:

Dave van Herpen
Dave van Herpen
As Principal Consultant at Quint Wellington Redwood, I support clients in their transformation towards becoming a high-performance organization. I coach, train and advise both teams and management in adopting Agile, Lean and DevOps principles, practices and behaviors.
Stephen Ley
Stephen Ley
Na eerst jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt en via diverse programmeurs rollen ben ik in het vakgebied Service Management beland. Ik vind het de uitdaging om een omgeving te creëren waarin IT’ers helpen om de business zijn doelstellingen te laten realiseren. Het mooie van dit vakgebied is dat er juist een verbinding gemaakt kan worden tussen IT en Business. IT is allang niet meer de uitvoerende club. Met de ontwikkelingen zoals Agile en DevOps worden IT en Business steeds meer geïntegreerd.
Voor het derde jaar betrokken bij de organisatie van dit evenement en ieder jaar blijft het inspirerend!
Philippe Lardinois
Philippe Lardinois
Vanuit mijn project delivery excellence rol bij Diebold Nixdorf zie ik (als oud-servicemanager) het toenemende belang om onze projecten een inherente veerkracht mee te geven. Ook onze klanten (software voor kassa’s en ATM’s) dienen snel op de veranderende klantvraag in te spelen en vertalen dit door naar hun leveranciers die daarin mee moeten bewegen. Agile delivery is inmiddels daarin ook gemeengoed en wij maken nu de slag naar het rechtstreeks terugbrengen van de bug of CR bij de orginele ontwikkelaar(s). Van hen wordt dus ook in de dagelijkse prakrijk veerkracht en flexibiliteit verwacht om dit zonder pijn in hun lopende (project)werk in te passen. Vanuit de projectenkant brengen we deze veerkracht ook in in de manier waarop onze projecten worden gemanaged. De hele delivery chain werkt en beweegt dus mee met de klant. Zie het maar als een vlucht vogels.
Maarten Bordewijk
Maarten Bordewijk
Maarten Bordewijk is een ervaren IT-servicemanagement trainer en consultant. Hij is geaccrediteerd voor ITIL, ISO/IEC20000, BiSL, Agile Scrum en een scala aan bedrijfssimulaties, waaronder Apollo13 en de Challenge of Egypt. Maarten is sterk in het ontwikkelen van mensen in organisaties. Hij kan goed achterhalen wat de vraag achter de vraag is. Hij is actief in servicemanagement sinds 1995. Hij heeft gewerkt bij Pink Elephant, Getronics, GamingWorks, maar ook Wereld Natuur Fonds. In 2014 heeft hij zijn eigen trainings- en adviesbureau opgestart: Bordewijk Training & Advies. Tot zijn klanten behoren o.a. Ziggo en Heineken. Maarten heeft geregeld in binnen- en buitenland gesproken op congressen. Hij co-auteur van het boek De Kleine ITIL, uitgegeven door Academic Service/Sdu Uitgevers.
Robert de Koning
Robert de Koning
Robert de Koning is een Transformatie Expert bij DELL EMC en al heel wat jaren bezig met veranderingen in de IT. De beweging om steeds hoger in de waardeketen de IT uit te voeren zorgt er wel voor dat we de modernisering en automatisering van de service direct moeten aanpakken. Service intelligentie is daarom van noodzaak om overeind te blijven in de steeds snellere omgeving van de IT.
Edsko Hekman
Edsko Hekman
Reeds 7 jaar mag ik me met de organisatie van srvision bezig houden. Never a dull moment.
Ik ben werkzaam bij Specsavers IT als IT Services Manager. Ik die rol ben ik verantwoordelijk voor het draaiend houden van de IT binnen de Nederlandse organisatie. De IT functie binnen Specsavers krijgt een steeds belangrijkere rol binnen de bedrijfsvoering. IT word steeds belangrijker in de winkels, omdat de hulpmiddelen die we daar gebruiken steeds meer een IT karakter hebben. Het is erg interessant om deze beweging van dichtbij mee te maken. Ondanks de steeds innigere samenwerking blijf je zien dat er nog steeds een (kennis)kloof is tussen business en IT. De ontwikkelingen in de business en IT markt gaan steeds sneller, de verwachtingen groter en daarmee word ook van ons als IT functie verwacht dat we snel kunnen schakelen. Voor mij is het thema van Service Resilience dan ook een onderwerp dat erg actueel is.
Ik nodig een ieder uit om dit interesante en relevante thema te komen bezoeken!
Jos Beeloo
Jos Beeloo
Als mede-eigenaar van Xiphos ben ik nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van Service Management en IT-Tooling. Xiphos is een IT-dienstverlener waar inmiddels zo’n 120 professionals werken. Xiphos voegt aan IT-afdelingen concrete en meetbare waarde toe door oplossingen te bieden die bijdragen aan verbetering van de organisatie. Ik heb wereldwijd veel kennis en ervaring op kunnen doen over de IT-dienstverlening en hoe dit het beste kan worden ingeregeld binnen organisaties. Van Japan en Taiwan tot aan de USA en diverse landen binnen Europa. Sinds augustus 2016 ben ik tevens, namens Xiphos, werkzaam als Sr. Service Manager bij Rijkswaterstaat waar ik mijn waarde toevoeg bij het implementeren van Capacity Management Datacenters Infra. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren als Sr. Service Manager gewerkt bij o.a. Jumbo en Axians. Een aantal jaren geleden heb ik deelgenomen aan de organisatie van de Service Management dagen (het huidige Srvision). Na een paar omzwervingen ben ik nu toch weer terug in de organisatie van zowel Srvision als Trends in Tooling.