Organisatie

Home/Organisatie

Organisatie Service Manager Dag

De Service Manager Dag wordt georganiseerd namens het KNVI afdeling Beheer & Service Management. Het KNVI is de Nederlandse beroepsvereniging voor informatie- en IT-professionals. Het is een onafhankelijk platform voor het uitwisselen van vakkennis en het verbreden van je professionele netwerk.

Het organisatieteam dat zich al meerdere jaren – vrijwillig – voor de Service Manager Dag inzet bestaat uit de volgende personen:

Dave van Herpen
Dave van Herpen
As Principal Consultant at Quint Wellington Redwood, I support clients in their transformation towards becoming a high-performance organization. I coach, train and advise both teams and management in adopting Agile, Lean and DevOps principles, practices and behaviors.
Stephen Ley
Stephen Ley
Na eerst jaren in diverse restaurants te hebben gewerkt en via diverse programmeurs rollen ben ik in het vakgebied Service Management beland. Ik vind het de uitdaging om een omgeving te creëren waarin IT’ers helpen om de business zijn doelstellingen te laten realiseren. Het mooie van dit vakgebied is dat er juist een verbinding gemaakt kan worden tussen IT en Business. IT is allang niet meer de uitvoerende club. Met de ontwikkelingen zoals Agile en DevOps worden IT en Business steeds meer geïntegreerd.
Voor het derde jaar betrokken bij de organisatie van dit evenement en ieder jaar blijft het inspirerend!
Philippe Lardinois
Philippe Lardinois
Vanuit mijn corporate project excellence rol bij Diebold Nixdorf zie ik (als oud-servicemanager) in de run fase van de onze projecten uitdagingen bij het slimmer maken van onze beheersfunctie.

We gebruiken JIRA voor issue en project management, maar het reactief rapporten volstaat bij veel klanten inmiddels niet meer: de roep om iets ‘slims’ met al die tickets te doen. De service zelf moet lerend worden, Retrospectives moeten concreet leiden tot een grotere slagkracht van de service dienstverlening. SLA’s halen en achteroverleunen is niet meer van deze tijd. Wij gaan je daarbij helpen: met inzichten uit de theorie en praktijk die je morgen zelf kan toepassen.. Zoals je inmiddels van ons gewend bent weer een programma met nationale en internationale sprekers van naam en faam uit het vakgebied. Terug naar een dagprogramma (de avond erbij bleek voor de meesten vorig jaar toch overkill te zijn, maar nu samen met Trends in Tooling op een congres. Kom niet alleen luisteren, maar ook brengen op 22 maart in de Brabanthallen (‘1931’) in Den Bosch . Ik hoop je daar te mogen begroeten!

Maarten Bordewijk
Maarten Bordewijk
Maarten Bordewijk is een ervaren IT-servicemanagement trainer en consultant. Hij is geaccrediteerd voor ITIL, ISO/IEC20000, BiSL, Agile Scrum en een scala aan bedrijfssimulaties, waaronder Apollo13 en de Challenge of Egypt. Maarten is sterk in het ontwikkelen van mensen in organisaties. Hij kan goed achterhalen wat de vraag achter de vraag is. Hij is actief in servicemanagement sinds 1995. Hij heeft gewerkt bij Pink Elephant, Getronics, GamingWorks, maar ook Wereld Natuur Fonds. In 2014 heeft hij zijn eigen trainings- en adviesbureau opgestart: Bordewijk Training & Advies. Tot zijn klanten behoren o.a. Ziggo en Heineken. Maarten heeft geregeld in binnen- en buitenland gesproken op congressen. Hij co-auteur van het boek De Kleine ITIL, uitgegeven door Academic Service/Sdu Uitgevers.
Murat Kocamis
Murat Kocamis
Ik ben sinds 2015 betrokken bij de organisatie van de service manager dag en als interim IT professional bij Yacht heb ik in de loop van de jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van service management en dan voornamelijk vanuit een delivery oogpunt. Service is dat op opzicht ook een deel van mijn DNA.
Na de succesvolle SMD van 2016 met “user central” als thema, gaan we de komende SMD2017, met “Pop up! IT” als thema, dieper op dienstverlening in snel veranderende omgevingen en hoe je hiermee om zou kunnen gaan. De business is zich steeds meer wendbaarder aan het organiseren en daar is ook een flexibelere IT organisatie voor nodig, die zich daar ook in kan vinden en kan aanpassen naar de behoefte waar nodig.
Robert de Koning
Robert de Koning
Robert de Koning is een Transformatie Expert bij DELL EMC en al heel wat jaren bezig met veranderingen in de IT. De beweging om steeds hoger in de waardeketen de IT uit te voeren zorgt er wel voor dat we de modernisering en automatisering van de service direct moeten aanpakken. Service intelligentie is daarom van noodzaak om overeind te blijven in de steeds snellere omgeving van de IT.
Edsko Hekman
Edsko Hekman
Ik ben voor het vierde jaar betrokken bij de organisatie van Service Manager Dag. Ik ben werkzaam bij Philips als team leider van een groep functioneel beheerders. Binnen Philips word dit aangeboden als een service. Bij functioneel beheer zit je natuurlijk op het mooie snijvlak van business en IT. En daar valt, ondanks de vele frameworks die IT rijk is, nog steeds een hoop te winnen. Key aandachtsput daarbij is, hoe verrassend, communicatie en een pro-actieve, leergierige houding.
Het organiseren van SMD geeft een prachtige inkijk in wat IT allemaal te bieden heeft en welke veranderingen elkaar in een steeds hoger tempo op lijken te volgen. De passie en kennis die ik daarbij waarneem bij mijn mede organisatoren is enthousiasmerend. De sfeer in de groep is geweldig en communicatie kort, maar snel en doordacht. Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel.
Ik hoop dat ik dit nog lange tijd mag organiseren. De onderlinge discussies zijn geweldig om te volgen en zeer inspirerend