Sponsors

Home/Sponsors

De SMD is al jaren toonaangevend als evenement op het gebied van service management en alles wat daar mee samenhangt. Elk jaar komen er meer bezoekers naar de SMD die de dag waarderen met een gemiddeld rapportcijfer van een 8,5. We hebben tijdens de SMD altijd een beursvloer die zoveel mogelijk geïntegreerd is met de ruimte van het congres. De SMD is voor U als sponsor een kans om van dichtbij de vormgevers, besluitnemers en uitvoerders van het service management van de toekomst te spreken.

Sponsormogelijkheden ServiceManagerDag 2018

Dit jaar wordt voor het eerst naast de Service Manager Dag het congres Trends in Tooling georganiseerd. Doelstelling van dit congres is inhoudelijke sessies te organiseren rondom IT Tooling met de thema’s: automation, integration, reporting en ITSM, Beide congressen delen de beurs vloer dus voor u als sponsor zijn bezoekers groepen toegangkelijk.

Ook dit jaar bestaat de mogelijkheid om zelf uw sponsorpakket naar wens samen te stellen in overleg met de organisatie. En we staan open voor ideeën die een duidelijke meerwaarde hebben voor onze bezoekers. Er is ook een mogelijkheid om vooraf of na de SMD een sessie met ons samen te organiseren die we open stellen voor de bezoekers.

Verwacht aantal bezoekers voor 2018: 450-500

Wij waren allen erg tevreden over de hoge kwaliteit van onze gesprekken op de stand en uiteraard over het hele verloop van de dag zelf. Super gedaan!
Sponsor 2016

Sponsoren uit eerdere jaren

Download hier de sponsor brochure voor SMD2018 en TinT 2018

SMD 2018 sponsoraanvraag