Ruud Veltenaar

Ruud Veltenaar

Men noemt mij vaak een geboren spreker en een bevlogen trendwatcher. Ik studeerde filosofie aan de Universiteit van Amsterdam en de Columbia University in NYC en International Business Management aan Harvard. Mijn visie, inzichten en humoristische anekdotes zijn gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer en bestuurder bij bedrijven als McKinsey in de VS, Volmac, RAET, Wegener en Planet Internet. Tevens was ik een decennium lang chairman van een venture capitalist en investeerde ik in technologie bedrijven op alle continenten.
Presentation Title: Digital transformation
Presentation Summary:
TRENDWATCHER EN FRISKIJKER
Als internationaal trendwatcher en friskijker bied ik duidelijkheid over de toekomst en hoop op een betere wereld. Een wereld op drift naar een volgende fase in onze beschaving. Mijn inspirerende masterlezingen, multimediale keynotes en interactieve collega gaan over de megatrends en mondiale ontwikkelingen en de gevolgen hiervan voor onze welvaart en ons welzijn? Wat betekent dit voor ons werk en leven? Hoe ziet de wereld er uit in 2025? En wat voor soort leiderschap en ondernemerschap hebben we dan nodig?
INSPIRATOR EN BEVLIEGERAAR
Als filosoof en TEDx spreker zet mensen aan het denken over hun eigen toekomst in een snel transformerende wereld. In deze context inspireer ik mijn publiek en stimuleer ik persoonlijk leiderschap, innovatief en sociaal ondernemerschap en authenticiteit. Nieuwe inzichten, dogma’s en belemmerende overtuigingen worden kritisch en feitelijk beschouwd. Met een heldere visie en duidelijke agenda voor de toekomst, houd ik mijn publiek een spiegel voor en creëer ik beweging en actie.